Passa al contingut principal

Associar-se a l'AMPA

Imatge: foter.com

La vostra família encara no és sòcia de l'AMPA del Xifra?

Compartim aquest text de l'aFFaC en el que s'explica breument què és l'AMPA i perquè és important que les famílies ens en fem sòcies:

"L’AMPA és una associació sense afany de lucre formada per mares i pares d’alumnes i situada en el mateix centre educatiu amb una missió: contribuir a la millora de la qualitat del sistema educatiu públic i de les condicions d’escolarització dels i les alumnes del centre.

L’AMPA és un espai que ens ofereix a totes les famílies una oportunitat única per participar en la vida del centre educatiu i en l’educació que reben els nostres fills. El suport de tots els pares i mares és fonamental perquè l’associació sigui més sòlida i participativa.

Des de l’AMPA i exercint diferents responsabilitats -econòmiques, legals, laborals i personals- les famílies podem influir en l’educació de tots els alumnes i en la bona marxa de l’institut."

Us falten motius per associar-vos?

Per associar-vos heu d'omplir aquest formulari, que també podeu obrir en una nova finestra clicant aquí.

La quota per al curs 2021/2022 és de 30€ per família i curs.

El pagament s'ha de fer a CaixaBank al caixer automàtic amb aquest codi de barres:


També en línia a través del pagament a tercers, amb el codi d'entitat 0556216, o per transferència bancària a ES72 2100 1409 3002 0001 3141.

Moltes gràcies per associar-vos a l'AMPA!