Passa al contingut principal

Tertúlies pedagògiques al Xifra!

Tertúlies pedagògiques al Xifra!

Benvolguts pares, alumnes i professors, us convidem a participar en una activitat didàctico-pedagògica sobre educació emocional.

A partir de la lectura compartida d’un llibre, es realitzarà una tertúlia on un grup de pares i professors que prèviament hauran llegit un capítol del llibre, en faran un petit resum i posteriorment es posaran en comú punts de vista, idees,…

El llibre escollit aquesta vegada és: “Emociones Corrosivas. Cómo afrontar la envidia, la codicia, la culpabilidad, la vergüenza, el odio y la vanidad“ de Ignacio Morgado.


Ignacio Morgado, especialista en neurociències, ens dóna les claus per aprendre a combatre aquelles emocions que provoquen un enorme desgast de la nostra ment i la nostra personalitat: les emocions corrosives. Com s'originen, com detectar-les, qui és més propens a elles, per què ens costa tant evitar-les i com superar-les.

A continuació comptarem amb la participació del psicòleg Ernest Luz que realitzarà la conferencia: “L’educació emocional i la gestió de les emocions”.

L’activitat es realitzarà el dijous 15 de març de 19,30 a 21h a l’Institut Narcís Xifra i Masmitjà.

Aquesta activitat està organitzada conjuntament per l’Institut Narcís Xifra i Masmitjà i l’AMPA.

Hi esteu tots convidats. NO cal inscripció prèvia.

Animeu-vos a venir!


Comentaris