Passa al contingut principal

Nova aparença, mateix esperit!


No, no us heu equivocat; aquest és el bloc de l'AMPA Xifra!

Com podeu veure i comprovar l'hi hem fet un rentat de cara, però el bloc manté el mateix esperit inicial: ser un canal de comunicació sobretot amb vosaltres, les famílies!

Amb el canvi d'estil també estem actualitzant algunes pàgines del bloc, com els apartats dedicats a "Qui som", el "Calendari de reunions Junta AMPA", "Com associar-se a l'AMPA" o les "Activitats Extraescolars" que organitzem des de l'AMPA.

Confiem que aquests canvis facin més atractiva i fàcil la navegació pel bloc i la lectura dels seus continguts, que també anirem actualitzant més periòdicament.

Aquests canvis en el bloc s'emmarquen en la millora de la comunicació amb les famílies, un dels objectius que la Junta de l'AMPA ens hem plantejat, donant resposta a la demanda que ens heu fet moltes famílies.

En aquesta línia de millora de la comunicació, recentment hem obert un perfil a Twitter, i properament estrenarem un butlletí informatiu que les famílies sòcies podreu rebre per correu electrònic. Ben aviat us informarem!

I recordeu que sempre podeu contactar amb nosaltres per correu electrònic a ampaxifra@gmail.com.

Comentaris