Passa al contingut principal

L'AMPA Xifra us convida a "La Tria", xerrada d'orientació educativa adreçada a les famílies


Com podem ajudar els joves a prendre decisions sobre el seu futur?
Aquesta és una pregunta inevitable i no sempre tenim clara una resposta.

Per tal de respondre a aquesta pregunta, i a moltes altres que com a famílies pugueu tenir, el CaixaForum Girona organitza "La Tria", una xerrada i debat amb una experta en orientació acadèmica i professional d'Educaweb.
La xerrada es farà al proper dimecres 5 de febrer de 2020 a les 18h.

En aquesta trobada d'orientació educativa, adreçada especialment a familiars de joves amb edats compreses entre els 16 i els 18 anys, ens proposaran compartir incerteses i trobar respostes en el repte de triar, d'haver d'escollir en un moment important en la vida acadèmica dels vostres fills i filles.

L'objectiu de la trobada serà dotar-vos d'eines per acompanyar als vostres fills i filles en aquest procés i ajudar-los a prendre una decisió fonamentada i reflexionada. La idea central és assumir que el futur és variable i la seva tria és tan sols el començament d'una trajectòria personal que aniran construint al llarg de la vida.

Aquesta xerrada té un cost d'inscripció de 6€ per cada participant i des de l'AMPA Xifra oferim la possibilitat a les famílies de l'institut que hi estigueu interessades a participar-hi gratuïtament.

Si teniu interès en assistir-hi ens heu d'enviar un correu electrònic (ampaxifra@gmail.com) com a màxim fins el proper dilluns 3 de febrer, amb el nom i cognoms de les persones que hi assistireu; a l'assumpte del correu electrònic poseu-hi "La Tria."

Des de l'AMPA Xifra farem i pagarem la inscripció a les persones interessades en assistir-hi, i us farem arribar el tiquet per participar a l'activitat.

Recordeu:
La Tria. Xerrada adreçada a les famílies
- Dia: dimecres 5 de febrer de 2020
- Hora: 18:00h.
- Lloc: CaixaForum Girona (c/ Ciutadans, 19. Girona)
- Cost inscripció: 6€*

Si teniu interès en assistir-hi i sou una família de l'Institut Narcís Xifra i Masmitjà de Girona:
1. Envieu-nos un correu electrònic (ampaxifra@gmail.com)
2. Assumpte del correu electrònic: "La Tria"
3. Faciliteu-nos el nom i cognoms de la o les persones que vulgueu assistir a la xerrada.
* d'aquesta manera des de l'AMPA Xifra ens farem càrrec del cost d'inscripció.


Comentaris