Passa al contingut principal

Comunicat AMPA Xifra: suspensió de l'activitat escolar pel Coronavirus


Benvolgudes famílies,
des de l'AMPA Xifra us informem que a partir d'aquest divendres 13 de març l'Institut Narcís Xifra i Masmitjà romandrà tancat, seguint les recomanacions i instruccions de les autoritats sanitàries i educatives, amb la finalitat d'evitar la propagació del Coronavirus.

El tancament de l'institut, que es fa per ordre del Departament d'Educació, afecta a les classes en horari lectiu i les activitats extraescolars i es preveu que en principi sigui durant 14 dies, és a dir, fins a finals del mes de març.

Les activitats extraescolars de l'AMPA, suspeses!
Aquesta decisió, per tant, afecta a les activitats extraescolars organitzades per l'AMPA Xifra, que naturalment també queden suspeses durant tot aquest període.

Aquesta suspensió també afecta a la Jornada Portes Obertes per a famílies d’alumnes que cursaran 1r ESO, prevista pel dilluns 16 de març a les 18.00h; les famílies interessades podeu concertar una entrevista amb el centre. Trobareu més informació i les dades de contacte al web de l'institut.

Caldrà veure l'afectació d'aquest tancament en el període i procés de preinscripció escolar, i també resta pendent veure com es resoldrà el desenvolupament de l'activitat docent i del seguiment escolar a distància, en cas que finalment des del Departament d'Educació es prengui alguna mesura o instrucció en aquest sentit.

Comunicar-vos també que la jornada "L’ESO desmotiva als nostres fills i filles?", que s'havia de fer el proper dissabte 21 de març a l'institut, també s'ha suspès, i més endavant es comunicarà una nova data.

Finalment, recordar la importància de seguir les mesures de prevenció i contenció del Coronavirus, i de fer cas només de fonts d'informació oficials.

Comentaris