Passa al contingut principal

Activitats extraescolars AMPA. Curs 2020/21


L'AMPA Xifra ja tenim enllestida la proposta de les activitats extraescolars per al curs 2020/21.

Per aquest curs, certament atípic, hem reduït el nombre d'activitats extraescolars, fent una proposta el màxim ajustada possible a les necessitats de l'alumnat i de les famílies, tal i com se'ns va indicar a la darrera Assemblea General.

Totes les activitats es faran al mateix institut en horari no docent, havent dinat, i seguint les recomanacions i protocols Covid-19 de l'institut i de l'empresa que ens els ofereix. 

En cas que l'alumnat que participa a les activitats extraescolars estigui en situació de quarantena o confinament, es preveu que puguin seguir fent les activitat de forma telemàtica.

La novetat: el "Taller d'estudi i deures"

El "Taller d'estudi i deures" està pensat com una activitat educativa de suport a la tasca escolar, realitzada en horari extraescolar. Està adreçada a l'alumnat d'ESO i s'ofereix la possibilitat de fer-lo 1 o 2 hores a la setmana.

Aquesta és una activitat que a la darrera Assemblea General va ser demandada per diferents famílies i aquest curs l'oferim amb uns preus molt ajustats, especialment per a les famílies sòcies

L'anglès, en modalitat formal i acadèmica, i en modalitat informal, de conversa

Des de l'AMPA seguim reforçant l'aprenentatge d'idiomes i enguany ampliem l'oferta que fins ara teníem.

Seguim oferint l'estudi d'anglès per a l'obtenció dels títols oficials, dos dies a la setmana, i recollint una altra demanada de les famílies, també oferim l''aprenentatge de l'anglès en una modalitat més informal, en un espai de conversa, un dia a la setmana.

Avantatges per a les famílies sòcies de l'AMPA

Tota l'oferta de les activitats extraescolars s'ofereix amb dos preus, un de més avantatjós per a les famílies sòcies de l'AMPA, i un per a les famílies no sòcies.

Si teniu previst que els vostres fills i filles facin alguna activitat extraescolars i no sou socis de l'AMPA, us recomanem que us en feu ja que l'import de la quota anual, 30 euros per família, el recuperareu amb escreix gràcies al descompte del que gaudeixen les famílies sòcies.

En aquest enllaç (https://ampaxifra.blogspot.com/p/com-fer-se-soci.html) hi trobareu tota la informació per a associar-vos a l'AMPA.

Les inscripcions, via formulari

Les inscripcions a les activitats extraescolars d'aquest curs ja estan obertes, i les podeu fer a través d'aquest formulari web: https://forms.gle/qZXbo7uZXKgoB23S9 

Les activitats extraescolars s’iniciaran a partir del dilluns 19 d’octubre, pel que el mes d’octubre es cobrarà la meitat de la quota.

La informació detallada de les activitats extraescolars, amb els horaris i preus, la trobareu en aquest enllaç (https://ampaxifra.blogspot.com/p/activitats-extraexcolars.html).

Comentaris