Passa al contingut principal

Comunicat de l'equip directiu sobre l'afectació de les noves restriccions als estudis postobligatoris


Davant les noves restriccions decretades darrerament, que afecten de manera directa als estudis postobligatoris, l'equip directiu i docent de l'Institut Narcís Xifra i Masmitjà ha fet aquest comunicat:

COMUNICAT ADREÇAT A L’ALUMNAT D’ESTUDIS POSTOBLIGATORIS: BATXILLERAT I CICLES FORMATIUS.

Benvolgudes famílies i estudiants,
Com haureu escoltat als mitjans de comunicació, ahir es va dictar un nou confinament a Catalunya, que té afectacions sobre el sistema educatiu.

Concretament, en el cas del nostre centre, l'afectació abastarà els estudis de Formació Professional i Batxillerat.

De moment, se'ns ha comunicat que caldrà reduir de manera significativa la presencialitat de l’alumnat al centre, però no està clar encara com es farà ni quin percentatge de presencialitat ens permetran mantenir.

Així doncs, pel que fa als estudis de Cicles Formatius i Batxillerat, restem pendents de rebre instruccions més concretes des del Departament d'Educació i poder-ne fer la consulta a la nostra inspectora. Els estudis d'ESO continuaran amb normalitat.

Per tant, aquesta setmana que ve començarem l'activitat lectiva com de costum fins que es concretin les mesures que puguin afectar a cada estudi en particular i que us comunicarem de manera oportuna.


Salutacions cordials,
Equip de professorat i directiu,
Institut Narcís Xifra i Masmitjà
30/10/2020

Comentaris