Passa al contingut principal

Pla d'Acció 2020-2021 AMPA Xifra

La nova Junta de l'AMPA va exposar, a la darrera Assemblea, el seu Pla d'Acció per al curs 2020/21, que es centra en les  famílies, la comunicació, la participació i la socialització de llibres.

Aquests són els objectius generals per cada una de les línies del Pla d'Acció:

1.- Xerrades per a les famílies.
Quins temes us agradaria tractar i debatre?

De moment hem organitzat una primera xerrada, adreçada especialment a les famílies de l’alumnat de 4t ESO i 2n BAT, sobre orientació educativa.
Es farà el proper dijous 26 de novembre de 2020 a les 18h. per Zoom, en col·laboració amb l'Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Girona.

2.-Pla de comunicació de l’AMPA.
Quines informacions us agradaria rebre?

Des de la Junta crearem un grup de treball obert per a debatre i definir l’estratègia i els recursos de comunicació de l’AMPA.
Us convidarem i animarem a participar-hi!

3.- Pla de participació de l’AMPA.
Quin paper ha de tenir l’AMPA dins la comunitat educativa?

Al llarg dels propers dos cursos tenim previst aprovar un Reglament de Règim Intern de l’AMPA que permeti definir millor la participació de les famílies associades i dels càrrecs de la junta en la presa de decisions a nivell intern de l’entitat i a nivell extern (Consell Escolar, AFFAC, etc.)

4.- Valoració servei de socialització de llibres Iddink.
Apostem per renovar el servei? Plantegem alternatives?

Aquest curs caldrà decidir, a nivell d’institut, si renovem o no el contracte amb Iddink…
Què hi diem des de l’AMPA?
Farem una consulta a les famílies sòcies per conèixer la vostra opinió. 

A banda d'aquestes qüestions des de l'AMPA es segueix treballant, com sempre s'ha fet, per a la defensa dels interessos de les famílies i per al suport a les famílies i a l’alumnat.

Per a qualsevol dubte o aclariment, també per a qualsevol aportació, podeu contactar amb la Junta de l'AMPA Xifra per correu electrònic a ampaxifra@gmail.com.

Comentaris