Passa al contingut principal

La (des)motivació per estudiar de l'alumnat de secundària: què podem fer les famílies? Xerrada gratuïta adreçada a les famílies. 24 de març, 18:30h en format telemàtic.


Quins són els factors que més afecten a la motivació / des motivació de l'alumnat de secundària? Són sempre els mateixos i afecten per igual a tot l'alumnat? I les famílies, quin paper tenim en la motivació de l'alumnat?

La motivació en els estudis és una de les qüestions que més ens preocupa a les famílies quan els nostres fills i filles comencen l'institut, i és quelcom que tampoc deixa de preocupar-nos al llarg de les seves etapes a l'educació secundària, ja sigui l'obligatòria com la post obligatòria.

Per a aprendre i conèixer més sobre la motivació de l'alumnat des de les associacions de famílies i de mares i pares dels instituts Jaume Vicens Vives, Ermesenda de Girona, Santa Eugènia i Narcís Xifra i Masmitjà us convidem a assistir a la xerrada "La (des)motivació per estudiar de l'alumnat de secundària: què podem fer les famílies?"

La xerrada, en format telemàtic, es farà el proper dimecres 24 de març de 2021 a les 18:30h., i anirà a càrrec de la sociòloga, mediadora i educadora Alba Castellví

La xerrada és gratuïta i requereix inscripció prèvia a través d'aquest formulari.
Us podeu inscriure a la xerrada fins el dissabte 20 de març.

Recordeu:
💬 La (des)motivació per estudiar de l'alumnat de secundària: què podem fer les famílies?
🗓 24 de març
18:30h
💻 Format telemàtic
📝 Inscripció 👇👇👇

Comentaris