Passa al contingut principal

Benvingudes famílies al nou curs 2021-2022!


Benvolgudes famílies,
si sou una nova família del Xifra, des de l'AMPA us volem fer arribar la nostra més càlida benvinguda, especialment a les noves famílies que us estreneu aquest curs al nostre institut!

Ens complau que l'Institut Narcís Xifra i Masmitjà sigui la vostra opció, i confiem que per a la vostra família el vostre pas per l'institut sigui profitós.

Com bé sabeu l'AMPA és un actiu més de l'institut, i tenim l’objectiu de promoure la participació i col·laborar amb les activitats educatives del centre. Des de l'AMPA us animem a formar-ne part, a ser una família sòcia, si és que encara no ho sou o us estreneu a l'Institut

Compartim aquest text de l'aFFaC en el que s'explica breument què és l'AMPA i perquè és important que les famílies ens en fem sòcies:

"L’AMPA és una associació sense afany de lucre formada per mares i pares d’alumnes i situada en el mateix centre educatiu amb una missió: contribuir a la millora de la qualitat del sistema educatiu públic i de les condicions d’escolarització dels i les alumnes del centre.

L’AMPA és un espai que ens ofereix a totes les famílies una oportunitat única per participar en la vida del centre educatiu i en l’educació que reben els nostres fills. El suport de tots els pares i mares és fonamental perquè l’associació sigui més sòlida i participativa.

Des de l’AMPA i exercint diferents responsabilitats -econòmiques, legals, laborals i personals- les famílies podem influir en l’educació de tots els alumnes i en la bona marxa de l’institut."

Us falten motius per associar-vos?

Per associar-vos heu d'omplir aquest formulari, que també podeu obrir en una nova finestra clicant aquí.

La quota per al curs 2021/2022 és de 30€ per família i curs.
El pagament s'ha de fer a CaixaBank al caixer automàtic amb aquest codi de barres:


També en línia a través del pagament a tercers, amb el codi d'entitat 0556216, o per transferència bancària a ES72 2100 1409 3002 0001 3141.

Moltes gràcies per associar-vos a l'AMPA!



Comentaris