Passa al contingut principal

Taller sobre migració africana

L'aFFac (Associacions Federades de Famílies d'Alumnes de Catalunya), en col·laboració amb Ruido Photo i amb el suport de l'ICIP, l'Institut i l'AMPA, organitza un taller sobre migració africada a través de la fotografia.

Aquest taller, adreçat a l'alumnat de 4t d'ESO, es farà els propers dies 28 d'abril i 5 de maig al migdia, en horari lectiu.

L'activitat s'emmarca en el projecte "Tallers de fotografia crítica. Migracions i cultura de pau amb famílies."

El projecte presenta un recurs educatiu per a sensibilitzar a les famílies i a l'alumnat dels instituts de Catalunya sobre les migracions sud-nord, amb l'objectiu de fomentar la convivència entre diferents cultures dins les comunitats educatives.

Mesos enrere l'aFFac va proposar a l'Institut i a l'AMPA la realització d'aquest taller i des de l'equip docent es va proposar fer-lo per a l'alumnat de 4t d'ESO.

Ruido Photo és una organització dedicada a la imatge documental en temes de drets humans i conflictes socials. Aquest taller parteix de la iniciativa "The Backway" de Ruido Photo, un projecte documental que entre el 2017 i el 2020 han documentat la ruta migratòria des de  l'oest d'Àfrica cap a Europa

Des de l'AMPA Xifra animem a les famílies de l'alumnat de 4t d'ESO a preguntar i interessar-se per aquesta activitat.

Comentaris