Passa al contingut principal

Xerrada "Diversitat, més enllà del binarisme". 13 d'octubre les 19h.


Benvolgudes famílies,
des de la Junta de l'AMPA hem organitzat una nova i darrera xerrada per aquest curs, adreçada als pares, mares i tutors legals, dedicada a la diversitat de gènere.

És possible que a vegades tinguem la sensació que parlem idiomes diferents quan parlem d'identitat de gènere i d'orientació sexual amb els nostres fills i filles

Conceptes com la identitat no binària, o d'altres com bisexualitat i asexualitat i fons i tot termes com cisgènere, transgènere o transsexual són concebuts i viscuts, en general, de forma diferent entre els pares i mares i els fills i filles i a vegades als adults ens costa entendre i acceptar aquesta diversitat.

Per això des de l'AMPA us proposem la xerrada "Diversitat, més enllà del binarisme" a càrrec la psicòloga i sexòloga Marina Castro, una xerrada adreçada als progenitors que farem en format presencial el proper dijous 13 d'octubre a les 19h.

La xerrada és oberta i gratuïta i requereix inscripció prèvia.

Diversitat, més enllà del binarisme
🗓 Dijous 13 d'octubre de 2022
⏰ 19h a 21h
📍 Biblioteca Institut Narcís Xifra i Masmitjà
❗ Adreçada als progenitors
📝 Inscripció
(places limitades)

Instruccions per a fer la inscripció:

  1. Entrar a l'enllaç.
  2. Clicar "Afegir a la cistella".
  3. Clicar "Visualitza la cistella".
  4. Clicar "Ves a caixa".
  5. Omplir les dades personals  i clicar "Realitzar la comanda".
  6. S’obrirà una pàgina que informa que "S’ha rebut la teva comanda” i les properes hores rebreu el correu de confirmació de la inscripció.

Confiem que sigui del vostre interès.
Us hi esperem!Comentaris