Passa al contingut principal

Descoberta natural de l'entorn de Pont Major


L'AMPA Xifra col·labora, juntament amb les AFA i AMPA dels altres centres escolars del barri de Pont Major, amb el projecte de l'Associació la Sorellona "Descoberta de l'entorn natural de Pont Major i empoderament de la comunitat veïnal envers la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient proper", premiat per la Beca Joaquim Franch 2022.

El projecte es concreta en quatre sortides de dissabte al matí per a conèixer el barri des d'una mirada naturalista, descobrint la flora i la fauna de diferents indrets.

La primera de les sortides es farà aquest dissabte 15 d'abril. El punt de trobada és a les 10 h a la plaça de l'Om (al costat del Centre Cívic de Pont Major) i en aquesta sortida coneixerem els ocells del barri de Pont Major.

Les properes sortides de descoberta de l'entorn natural es faran aquests dies:

  • Dissabte 22 d'abril al matí
  • Dissabte 6 de maig al matí
  • Dissabte 27 de maig al matí

El projecte també preveu la creació conjunta d'un mural en una de les parets de l'Escola Bressol El Pont. Per a la creació d'aquest mural s'ha fixat una trobada per al dijous 1 de juny a la tarda per a fer el procés de cocreació i finalment el mural es pintarà el dissabte 10 de juny al matí.

Des de l'AMPA Xifra us animem a participar en família en aquest projecte, a les sortides i a cocreació del mural!

Comentaris