Passa al contingut principal

Bon inici de curs 2023/24


Benvolgudes famílies,
des de l'Associació de Pares i Mares de l'Institut Narcís Xifra i Masmitjà de Girona (AMPA Xifra), volem donar-vos la benvinguda al nou curs escolar. Esperem que hàgiu tingut un bon estiu i unes profitoses vacances i que hàgiu pogut recarregar les piles per afrontar un nou curs escolar amb els vostres fills i filles.

L'AMPA tenim entre els nostres objectius col·laborar activament en el desenvolupament i l'èxit de l'alumnat, així com per al foment de l'equitat educativa, per la qual cosa seguim compromesos per a treballar conjuntament amb la direcció i l'equip docent de l'institut per aconseguir aquestes fites.

Aquest serà un curs diferent, ja que serà el primer curs sense la línia de 1r d'ESO. Aquesta circumstància va centrar la nostra activitat i preocupacions el curs passat, i en aquest seguirem treballant per vetllar per tal que la dotació docent, de recursos educatius i econòmica del Departament d'Educació sigui la necessària per a seguir mantenint la qualitat educativa de l'institut.

També volem informar-vos que aquest curs des de l'AMPA ja no fem l'oferta d'activitat extraescolar, després que els tres darrers cursos no hi hagués la suficient demanda per a fer les activitats proposades. Malgrat això, sí que seguirem donant suport a l'activitat d'estudi assistit, col·laborant estretament amb la coordinació pedagògica de l'institut, i també assumirem part del cost de l'educadora social del centre.

Al llarg del curs mirarem d'oferir-vos la possibilitat d'assistir a alguna xerrada sobre qüestions d'interès de les famílies. I us recordem que si encara no us heu associat a l'AMPA, encara podeu fer-ho!

D'altra banda, també us informem que la Junta de l'AMPA resta oberta a la vostra participació activa, ja que a finals d'aquest curs caldrà renovar-la i n'hem de poder garantir el relleu i la continuïtat.

Estem oberts a suggeriments i comentaris de la vostra part, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per mitjà del nostre correu electrònic: ampaxifra@gmail.com.

Agraïm la vostra confiança i esperem tenir un bon curs escolar.

Atentament.
La Junta.

Comentaris