Passa al contingut principal

Calendari preinscipció curs 2010/21


Benvolgudes famílies,
segons ha informat el Departament d'Educació el període de preinscripció pel curs 2002/21 es farà del 13 al 22 de maig.

Com bé sabeu el calendari de preinscripció es va veure alterat per l'estat d'alarma i el confinament pel coronavirus, i ara s'ha establert aquest nou calendari, que preveu terminis per a la preinscripció per internet i també per fer-la presencialment.

Per als estudis d'Educació Secundària Obligatòria (ESO) aquest és el calendari:
  • Preinscripció per internet: del 13 al 18 de maig.
  • Preinscripció presencial: del 19 al 22, al centre educatiu que es demana en primera opció. En aquest cas cal demanar cita prèvia.
Des de l'institut es farà una jornada de portes obertes d'ESO en línia el proper dimecres 13 de maig a les 18h. Al web de l'institut hi trobareu tota la informació.

Per a més informació sobre el procés de preinscripció als estudis d'ESO us recomanem que consulteu les següents pàgines:
Pel que fa a la preinscripció als estudis post obligatoris (Batxillerat i Cicles Formatius) des de l'Institut Narcís Xifra i Masmitjà també es faran jornades de portes obertes en línia, tot i que encara no tenen data.

Aquest és el calendari de la preinscripció als estudis post obligatoris:
  • Batxillerat: 27 maig - 3 juny
  • Formació Professional: 2-8 juny (grau mitjà); 10-17 juny (grau superior)
Podeu trobar més informació sobre el procés de preinscripció dels estudis obligatoris en aquests enllaços:
Des de l'AMPA Xifra us recordem que restem a la vostra disposició, i naturalment oberts a la vostra col·laboració fent-vos socis i sòcies, i a la vostra implicació a l'associació.

Comentaris